diumenge, 20 de febrer del 2011

Les aliances: Twins

Ja falten només sis mesos i una setmana pel nostre casament!!!Avui us vull ensenyar les aliances.

Al començar l’estiu de l’any passat ens vam decidir comprar les aliances, és cert que faltava més d’un any però teníem dos motius per comprar-les amb tanta antelació: d’una banda, ens havien advertit que el preu de l’or pujaria bastant i, d’altra banda, a finals de l’estiu celebraríem una cerimònia de casament simbòlica en un vaixell i ja les volíem portar.

No teníem cap idea feta de com havien de ser les aliances; però això sí, miràvem i miràvem aparadors i totes ens semblaven “febles” com si amb el pas del temps anessin a perdre la forma… fins que ens vam acostar a la joieria Roca a la Diagonal de Barcelona i ens van ensenyar les aliances de la marca Twins. Ens va encantar la seva “fermesa” i també el simbolisme del diamant: se suposa que tallen un diamant en dues meitats, llavors una de les meitats del diamant es posa a la vista en l’anell de la noia i l’altra meitat del diamant es posa a l’interior de l’anell del noi.

La meva parella i jo ràpidament vam consensuar el text que gravaríem a les aliances: vam posar les dues frases que ens vam dir just abans de fer-nos el primer petó. El meu diu “vamos al rincón!” i el de la meva parella diu “¿y ahora qué?” També hem fet gravar la data: 29 de gener de 1993.
 

1 comentari:

  1. Enhorabuena, pareja ... que sigais siendo muy felices, espero que todo vaya muy bien ....

    muchos besos,
    marisa

    ResponElimina